Mancare de linte (de post)

de susu in Mancaruri de post, 17 Iul 2014 | 16436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 1 albitura
  • 1 morcov
  • 2 ardei grasi
  • 1-2 cartofi
  • 1 cana de linte rosie
  • patrunjel
  • ulei masline
  • condimente: curry, boia, coriandru
  • cativa catei de usturoi zdrobiti cu lama cutitului
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de linte (de post):

Tocam cepele si ardeiul marunt, albitura o dam prin razatoarea mare si morcovul prin cea mica. Calim ceapa, usturoiul apoi adaugam ardeiul si la urma morcovul. Punem niscaiva condimente si apa fiarta sau zeama de legume. Adaugam restul legumelor si cand sunt aproape fierte adaugam lintea care fierbe repede. Adaugam patrunjel tocat si lasam sa scada, e minunata. Daca doriti puteti sa incercati si cu ceva bulion.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de linte (de post)" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de linte rosie